Benefiti Saradnje sa Profi Dizajnerom

NB Studio IGTV covers.png

Kada unajmiš dizajnera, retko kad ga/je plaćaš samo za vizuale koje dobijaš na kraju. Vrednost saradnje sa profesionalnim dizajnerom je mnogo veća i sigurno dobijaš više od samog dizajna. 

U ovom videu pričam o svim benefitima investiranja u profesionalnog dizajnera i šta ti sve ta saradnja može doneti.

Ako bi radije čitala, nego mene slušala, imaš ceo transkript ispod.

 

Šta se to dobija radom sa profesionalnim dizajnerom?


Transkript

Najkraći odgovor - mnogo više od samo dizajna. Ali, hajde malo da razjasnim. 

Dizajneri u najvećem slučaju nisu samo eksperti u svom polju. Kroz prethodne projekte, edukaciju, vrlo često i totalno druge profesije i poslove smo dobili jednu lepu lepezu iskustava i veština koja je jedinstvena za svakog od nas. Sa druge strane, freelanceri ili dizajneri koji imaju svoj studio su u isto vreme i sami preduzetnici i "sami svoj gazda". Ali najčešće su i sami svoji marketing menadžeri, sami vode svoje društvene mreže, sami se bave komunikacijom sa klijentima, saradnicima, štamparijama. I kao i svi ljudi u 21. veku, i oni su potrošači. Sve to im daje mogućnost da projekte posmatraju iz drugačijih uglova, i u svrhu različitih funkcija. 

1 /

Radom sa dizajnerom, pre svega, dobijaš osobu od poverenja koja može tvoje ideje i snove kada je izgled tvog biznisa u pitanju da pretvori u stvarnost. 

2 /

Dobar dizajner će ako već nema iskustva u tvom polju, uraditi temeljno istraživanje tvoje industrije, vodećih brendova, ali i konkurencije što na tržištu, što lokalno, kako bi kreirao najoptimalniji rezultat.

3 /

Dizajner će ti pomoći da utvrdiš jasan i strateški pravac za svoj brend. Može ti pomoći da se oslobodiš pritiska da budeš kao tvoja konkurencija i pronađeš svoj i autentičan da se izdvojiš.

4 /

Uz dizajnera ćeš moći da doneseš pametnije odluke kada je prezentovanje tvog biznisa u pitanju, koje donose rezultate.

5 /

Dizajner će ti pomoći da izgradiš poverenje i kredibilitet i pronađeš najoptimalniji način da prikažeš svoju vrednost i viziju.

6 /

I na kraju, dizajner će ti dati vizuelne alatke koje su ti potrebne kako bi svoj biznis dovela na željeni nivo i to sa puno samopouzdanja i ponosa.


Ukoliko si spremna da oživiš svoj brend ili osvežiš svoj biznis poseti stranicu usluge da vidiš kako mogu da ti pomognem ili me kontaktiraj i zakaži besplatnu 20-minutnu konsultaciju ukoliko znaš šta želiš i hajde da vidimo da li smo dobar spoj 🤍

 
 

Hvala na pažnji. Do sledećeg čitanja.

P.S. Ne zaboravite da budete kreativni.

Nataša
Serijski kreator (2).png
n b creative studio

Freelance designer creating simple, intuitive & alluring designs that go beyond just looking great

INTERIOR | GRAPHIC | WEBSITE DESIGN

https://nbstudio.me
Previous
Previous

Zašto je dizajn tako skup?

Next
Next

Pre Kreiranja Vizuelnog Identiteta